Ga naar hoofdinhoud

Handwerkzaamheden

Handwerkzaamheden van iemand die posters oprolt

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het.
Wij verwerken gemiddeld een 50-tal opdrachten per dag. Onze handwerkafdeling staat bekend om haar snelheid en accuratesse, tezamen met onze productielocatie in Polen is onze capaciteit bijna ongelimiteerd.

Vele opdrachtgevers zijn u naar tevredenheid voorgegaan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Wire-o

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat wij de grootste Wire-O specialist in Nederland zijn.
Wij kunnen op diverse manieren Wire-O afwerken. Samen met u proberen wij een zo efficiënt mogelijk productieproces te bedenken, waarbij druktechnisch ook grote besparingen kunnen worden behaald.
Jaarlijks maken wij tientallen miljoenen kalenders, agenda’s, brochures en bureau agenda’s..
Er zijn meerdere vormen van afwerking mogelijk. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

Afbeelding van een agenda met Wire-O

Hechten / Garenloos / Genaaid

Het hechten en vouwen van grote oplages is een van onze specialiteiten, met een capaciteit van 600.000 hechtgangen per dag kunnen we bijna elke klus aan. Daarnaast beschikken we over een garenloos bindstraat, naaimachine en legio vouwmachines.

Couverteren

Loko beschikt over diverse couverteermachines met een capaciteit tot 500.000 enveloppen per dag. Een deel is uitgerust met matchccamera’s, waarmee we u mailing 100% synchroon kunnen insteken. C6 / C5 / C4 enveloppen insteken tot 7 items machinaal is bij ons geen probleem. Maar ook een miljoenenoplage handmatig verwerken behoort tot de mogelijkheden

Grutzmacher machine

Bagetteren

Een baget is een metalen posterstrip, beschikbaar in diverse kleuren. Deze kunnen wij machinaal aanbrengen. De poster wordt in de baget gevouwen waardoor deze vastgezet wordt. Desgewenst kan men de bovenbaget vzv een ophangoogje. Ook ronde bagetten zijn mogelijk voor een nog luxere afwerking. Voor het verpakken/inkokeren/verzenden van de posters hebben wij uiteraard ook meerdere mogelijkheden

Stansen & Rillen

Papier of Golfkarton beide materialen kunnen we in huis stansen alsmede contourstansen dmv stanskanon. Een deel van onze bestaande stansmessen staan online op www.stansmestekening.com de kunt u gratis downloaden en gebruiken.

Afbeelding van een Stansmachine

Displays / POS / Speciale verpakkingen

Standaard hebben wij bijvoorbeeld vierkante kokers liggen van 43 t/m 92 cm. Die wij uiteraard ook op het door u gewenste formaat kunnen maken. Zo omzeilt u de Roltoeslag (€1,62 per pakket) van de TNT. Al naar gelang de wensen van de klant kunnen deze ook worden omplakt met drukwerk.
Wilt u de dure stansmes kosten vermijden voor uw 200 jaaragenda’s maar deze toch stevig ingepakt verzenden? Wij snijden en rillen platen golfkarton tot nette verzendmapjes.
Wilt u een poststuk versturen? Maakt u dan gebruik van onze goedkope poststuk tarieven. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Pick & Place

Met onze hi speed pick & place machines hebben we de mogelijkheid om kaartjes, sachets, post it bloks en diverse samples machinaal op te plakken. Camera synchroon of desnoods gewenst gekoppeld met een UV Inkjet printer volgens het read en print principe.

Omdat we met UV inkten werken kunnen we printen op gladde papier soorten maar ook bijvoorbeeld over uv lak en laminaat.

Logistiek

Wij verzorgen graag de logistiek van uw opdrachten, van in-, op- en uitslag t/m fijndistributie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Buiten de pallet distributie met ons eigen wagenpark kunnen wij u zeer aantrekkelijke post en huis aan huis distributie tarieven bieden.

Vrachtwagen van LOKO Grafisch op z'n best!
Back To Top