Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/loko/domains/loko-verpakkingen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/loko/domains/loko-verpakkingen.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
Postcodeloterij Bingo | Portfolio | Loko-verpakkingen
skip to Main Content
072-564 28 03 Info@loko-verpakkingen.nl

Postcodeloterij Bingo

Postcodeloterij Bingokaarten Gesloten

Project details

We doen verspreid over het jaar meerdere grote projecten waar de productie van een doosje (of andere verpakking) en een grote handling nodig zijn.

Het project hiernaast bestond uit ca. 425.000 doosjes die over heel Nederland verspreid zijn. Loko is vanaf het begin van het project bezig geweest met de ontwikkeling van het doosje. De klant had namelijk specifieke wensen hoe het doosje moest openen en wat er zichtbaar moest zijn. Door vanaf het begin betrokken te zijn met de ontwikkeling heeft de klant een doosje op maat gekregen die aan al zijn wensen voldoet.

Naast de productie van het doosje is ook de gehele handling (opzetten/afvullen) door Loko in huis gedaan. Voor deze projecten hebben we een grote capaciteit aan mankracht zowel in Nederland als in ons dochterbedrijf in Polen.

Klant: Nationale Postcode Loterij
Werkzaamheden: Verpakking, handwerkzaamheden

Back To Top